.video-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; padding-top: 30px; height: 0; overflow: hidden; } .video-container iframe, .video-container object, .video-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

Jumat, 06 September 2019

SYNCHROBIT - YENILIKÇI P2P TICARET ALANI

Merhabalar değerli okuyucularım, sizlerle yeni teknoloji ve fikirler hakkında konuşmak için tekrar buradayım. Blockchain dünyası hızla büyürken beraberinde yeni projelerin ve fikirlerin oluşumunu da destekliyor. Gün geçtikçe günlük hayatımıza daha çok adapte olan blockchain teknolojisini internetin yeni versiyonu olarak düşünebilirsiniz. Eğer bir yatırımcıysanız haberleri iyi takip etmek durumundasınız. Ben bu konuda sizlere yardımcı olmaya devam ediyorum. Her gün sadece bir kaç dakikanızı yazılarımı okumaya ayırırsanız blockchain dünyasında gerçekleşen yeni projeleri ve haberleri kolaylık öğrenebilirsiniz. Bugün sizlere SYNCHRONIUM LTD adlı, Londra merkezli yazılım şirketinin geliştirdiği Synchrobit projesinden bahsedeceğim.




SYNCHRONIUM LTD Şirketi ve Ekosistemi
Günümüzde çıkan yeni projelerin bir çoğu arkasında hiç bir dayanak olmadan kişisel güvenceler üzerine inşa ediliyor. Ancak bugün üzerinde inceleme yapacağımız Synchrobit ofisleri olan gerçek bir yazılım şirketinin ürünü. Proje bu yönüyle mevcut projelere göre çok daha avantajlı hale geliyor. Synchronium şirketi dünya çapında İngiltere, Amerika ve bir çok ülkede merkezi olan bir yazılım şirketi olarak göze çarpıyor. Web sitelerini detaylı olarak incelediğinizde teknoloji, endüstriyel yazılım ve omni projeleri üzerinde hali hazırda gerçekleştirdikleri bir çok projeyi bulabilirsiniz. Aynı zamanda bir ekosistem tasarlamışlar ve bugün asıl olarak bahsedeceğim Synchrobit bu ekosistemin parçalarından sadece biri.




Synchrobit Projesi Nedir ?
Ekosistemin ticaret platformu olarak tasarlanmış olan Synchrobit kişiden kişiye (P2P) ticaretin gerçekleştirilebileceği hibrit bir platform. Synchrobit kullanıcıları fiat paralarla veya kripto paralarla ilgili ticaretlerini platformu kullanarak gerçekleştirebilecekler. SynchroBrain ™ AI desteğiyle kullanıcıların risklerini azaltarak platform üzerinde en iyi kazancı elde etmelerini sağlamayı hedefliyor. SynchroBrain ™ AI kullanıcılar için veri analizleri desteği sunarak ticaretlerine daha gelişmiş bir bakış açısıyla yaklaşmalarını sağlayacak. Aynı zamanda kullanıcılar akıllı sözleşmelerden de faydalanabilecekler.
Pazar Yerlerinin Sorunları Nelerdir ? Synchrobit Çözüm Önerileri Nelerdir ?
  • Pazar Yerlerinin başlıca sorunu güvenliktir. Çoğu ticaret platformunun kurucuları gölgededir, kimse tarafından bilinmez ve tanınmazlar, çoğu zaman sadece lakaplarıyla bilinirler. Aynı zamanda platformların bir çoğunda kullanıcı yatırımlarının tamamı platformun cüzdanındadır ve bu büyük bir güvenlik sorunudur. 2019 senesinde bir çok platformun çöküşünü izledik. Cryptopia ve benzeri pazar yerleri kullanıcıların tüm varlıklarıyla birlikte ortadan yok oldular. Synchrobit arkasındaki şirket desteği sayesinde tamamıyla şeffaf ve güvenilirdir. P2P esasına dayalı hibrit bir platform olduğu için kullanıcıların yatırımları her zaman güvendedir. Kullanıcılar paralarına istedikleri her an ulaşabilirler. Ethereum ağının sağladığı bütün işlemlerin takip edilebilir olması özelliği sayesinde Synchrobit üzerindeki bütün cüzdan hareketlerini gözlemleyebileceksiniz.
  • Pazar yerlerine ait diğer bir sorun ise çeşitliliğin az olması ve bunun sonucunda kullanıcıların çok kısıtlı seçenek arasından seçim yapmak zorunda kalmasıdır. Entegrasyon tamamlandığında ekosistem üzerindeki bir çok değer ve kripto paralar üzerinden işlem gerçekleştirilebilecek.




  • Özellikle kripto para ticaret platformlarında sıklıkla rastladığımız başka bir sorun ise fiat para ile işlem yapılamaması kullanıcıların usdt veya tusd gibi para birimlerini kullanmak zorunda kalmasıdır. Synchrobit üzerinde fiat paralarla işlem gerçekleştirebileceksiniz. Para yatırırken veya çekerken isterseniz fiat para birimleriyle işlem yapabileceksiniz. Aynı zamanda isterseniz platform üzerinde kaldıraçlı işlemlerden (Marj ticareti) yararlanarak ticaretinizi geliştirebileceksiniz. Platform çoktan tasarlanmış bile dilerseniz web sitesi üzerinden inceleyebilirsiniz.
  • Yatırım desteği çoğu platform tarafından eksik bırakılmış bir özelliktir. Kullanıcıların detaylı analizler yapabilmesi için Cryptofolio ™geliştirilerek kullanıcılara sunulmuş. Kullanıcıların piyasayı doğru okuyarak kar etmesini sağlayacak dinamiklerle donatılmış bir sistemden bahsediyoruz. Ayrıca platform üzerindeki profesyonel kullanıcılar için Yüzde Tahsisli Portföy Yöneticisi (PAPM ™) programı tasarlanmış.




  • Müşteri hizmetleri konusunda bir çok platformda mutlaka sorunlar yaşamışsınızdır. Synchrobitin oluşturduğu profesyonel iletişim ekibi sayesinde platform üzerindeki sorunlarınızı en kısa sürede çözüme ulaşabileceksiniz.
  • Bir ticaret alanından kullanıcıların en büyük beklentilerinden birisi aslında sadelik ve kullanım kolaylığıdır. Synchrobit ticaret alanını incelediğinizde teknik bilgiye sahip olmayan kişilerinde kolaylıkla yararlanabileceği bir platform oluşturulduğunu kendi gözlerinizle görebilirsiniz.
  • Ticaret alanındaki yatırımcılar için saniyeler çok önemlidir bir kaç saniyelik gecikme çok büyük maddi kayıplara sebep olabilir. Synchrobitin geliştirdiği ticaret motoru ise saniyede bir milyondan fazla işlemi sorunsuz olarak gerçekleştirebilecek kapasite ve özelliğe sahip olacak. Bu sayede yatırımlarınızı çok hızlı bir şekilde anlık olarak yönetebileceksiniz.




SNB Token Nedir ?
Platform üzerindeki işlemleri çok düşük ücretlerle gerçekleştirmenizi sağlayacak, platformun her alanında kullanılacak bir para birimi ve yatırım aracıdır. Ticaret alanında SNB Token ile gerçekleştireceğiniz işlemler ücretsiz olarak kullanıcılara sunulacak. Ethereum ağı üzerinde akıllı sözleşmeler esasına dayalı bir ERC-20 token olarak üretilmiş.
Nasıl Yatırım Yapabilirim ?
Synchrobit yatırım sayfası üzerinden yatırım yaparak gelir elde etmeyi planlıyorsanız birinci turda 0.20 USD değer üzerinden 30 Eylül tarihine kadar yatırım yapabilirsiniz. İlk gelen alır esasına göre düzenleneceği için geç kalmamalısınız. Yatırım süreci temel olarak 28 Aralık 2019 tarihine kadar farklı turlarla devam edecek. Şimdiden bir çok borsa tarafından desteklenen bir projeden bahsediyoruz. Yatırım süreci tamamlandıktan sonra topluluğun sevdiği büyük borsalarla işbirlikleri kurularak daha çok insanın erişebilmesi sağlanacak. Dolar, Euro, Paund gibi fiat para birimlerinin yanı sıra BTC-ETH-Zec-BCH-Xrp-USDT-LTC gibi kripto paralarla da yatırım sürecine dahil olabilirsiniz.
Proje Ekibi Kimlerden Oluşuyor ?
Ekip kendi alanlarında uzman ve blockchain teknolojisi alanında uzman kişilerden oluşturulmuş. Ekip üyeleriyle LinkedIN veya Twitter adresleri üzerinden iletişim kurabilir veya özgeçmişlerini inceleyerek fikir sahibi olabilirsiniz. Proje ekibi takım sekmesi üzerinde açık kimlik bilgileriyle birlikte tanıtılmışlar.
Genel Değerlendirme:
Bir çok projenin aksine gayet şeffaf olarak tasarlanmış olan Synchrobitprojesi arkasına aldığı SYNCHRONIUM LTD desteğiyle geleceğin umut veren projelerinden birisi olmuş. Her şeyden önce hayal satmıyorlar. Açık adreslerine veya telefon numaraları üzerinden şirkete ulaşmak oldukça kolay ve güven verici. Bunun yanı sıra ekip üyelerinin tamamının özgeçmişleri projeyi hayata geçirmek için yeterli görünüyor. Gelecekte adından sıklıkla bahsedeğimiz bir platform tasarlanmış. İşlemlerin yakın zamanda yayınlanacak windows uygulaması veya android ve ios uygulamalar ile gün geçtikçe daha çok kullanıcıya hitap edeceğini düşünüyorum. Proje hakkında daha detaylı bilgi edinebilmek için sizinle paylaşacağım bağlantılardan faydalanabilirsiniz. Soru veya sorunlarınız için lütfen benimle iletişime geçinmekten ve fikirlerinizi paylaşmaktan çekinmeyin. Saygılarımla..
Web Sitesi: https://snbtoken.io/
Teknik Döküman: https://snbtoken.io/images/wp.pdf
Bitcointalk Başlığı: https://bitcointalk.org/index.php?topic=5171896.new#new
Telegram: https://t.me/Synchronium
Medium: https://medium.com/@synchroniumglobal
Twitter:https://twitter.com/SynchroniumLtd
Facebook: https://www.facebook.com/SynchroBit
Reddit: https://www.reddit.com/user/SynchroBit/
Linkedln: https://www.linkedin.com/company/synchronium/
Yazar: kensyin
Eth: 0x08204147D36cE05456A3c99242cB3781b6B6875f
Bitcointalk: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=25753895

0 komentar:

Posting Komentar