.video-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; padding-top: 30px; height: 0; overflow: hidden; } .video-container iframe, .video-container object, .video-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

Rabu, 13 November 2019

Liquiditex Borsası - Yeniliklerle Geliyor


Merhaba sevgili takipçilerim, siz okuyucularıma blockchain dünyasından haberler sunmak, yenilikleri tanıtmak benim için her zaman heyecan verici olmuştur. Blockchain dünyasında her gün yüzlerce yeni proje ortaya çıkıyor bunları takip etmek normal bir kullanıcı için oldukça zor bir iş. Sizin için projeleri takip ederek aralarından gerçek hayata yönelik gerçek problemleri çözebilecek, ciddi potansiyele sahip projeleri sizlerle paylaşıyorum. Bugün sizlerle birlikte ele alacağımız proje bir borsa projesi olan: Liquiditex. Yenilikçi yönleriyle alternatiflerine karşılık öne çıkıyor.
74209827_148038033262738_2079874639353348096_n.jpg
Günümüz Borsalarının Temel Sorunları Nelerdir ?
  • Güvenilirlik: Borsaların en büyük problemi budur. Yatırımcılar için yatırımları güvenle saklamak. Para ve yatırımlarımız bizim için yaptığımız işin karşılığını ifade eder. Eğer bir borsa açığından dolayı bütün paramızı kaybetme riskimiz varsa mümkün olduğunca uzak dururuz.
  • Şeffaflık: Kullanıcılar yatırımlarını emanet ettikleri borsanın gelişim ve işlemsel süreçlerinden sürekli olarak haberdar olmak isterler. Bu onları güvende tutan diğer bir etmendir. Bir yerde gizli işler dönüyorsa tehlike var demektir.
  • Etkili iletişim: Müşterinin ne istediğini bilmek bir borsa için çok önemlidir. Eğer müşterinizin isteklerine yeterince cevap vermezseniz gelişme olasılığınız yoktur. Yatırımlarınızla ilgili bir problem yaşadığınızda karşınızda hemen sizinle ilgilenecek yöneticilere ulaşabilmelisiniz.
  • Akışkanlık: Günümüzde bir çok borsa projesi var ancak çoğu sözde kalıyor çünkü üzerlerinde gerçekleşen işlem miktarı çok kısıtlı. X para birimini almak istiyorsanız yeterince satıcı bulmalısınız ki işlem yapabilmelisiniz yada X para birimini satmak istediğinizde yeterince alıcı bulmalısınız.
  • İşlem Kolaylığı: İnsanlar evrimsel olarak kolay olanı tercih ederler. Bir işlemi yapacaksanız ve karşınızda iki seçenek varsa her zaman kolay olanı seçersiniz. Ancak günümüz klasik borsalarında işlem yapmak oldukça zordur. Basit bir alış veriş için geçmeniz gereken bir sürü gereksiz aşama vardır ve çoğu zaman bu borsaları kullanmak için teknik bilgiye sahip olmanız gerekir. Bu kullanıcı deneyimini kötü etkileyen bir süreçtir.
  • Yüksek Ücretler: Günümüz borsaları çok küçük maliyete sahip basit işlemler için müşterilerinden yüksek ücretler talerp ederek haksız gelire sahip olurlar.
75341196_144308170302391_1076727367436599296_n.jpg
Liquiditex Sorunlar İçin Hangi Çözümleri Sunar ?
Liquiditex yatırımcıların yatırımlarının güvenliğine yüksek önem verir. Yatırımcıların varlıklarının %95'i sürekli olarak erişilmesi imkansız olan soğuk cüzdanlarda tutularak saklanır. Böylelikle bir saldırı halinde dahi yatırımların sadece %5 gibi küçük bir bölümü etkilenebilir. Güçlü bir borsa için en kötü durumlarda bile %5 lik bir açığı kapatmak oldukça kolay bir iştir. Bu nedenle tercih edilebilir bir borsa olarak göze çarpıyor. Liquiditex yatırımcı ve müşterilerini düzenli olarak gelişmelerden haberdar eder. Borsanın işlem ve gelecek hedefleri şeffaf olarak müşterilerle paylaşılır. Böylece müşteriler yatırım süreçlerinde gereksiz sürprizlerle karşılaşmazlar. Hiç bir yatırımcı parasını elinde tutan borsanın ondan habersiz işlemler yapmasından hoşlanmaz. Bu konuda gerekli araştırmaları gerçekleştirmiş olan Liquiditex borsası müşteriyle bir topluluk halinde şeffaf bir yönetim sergiler.
75636154_146170916782783_938130306098003968_n.jpg
Klasik borsaların aksine Liquiditex borsası düşük işlem hizmetleri sunar ve müşterileriyle birlikte büyümeyi hedefler. Düşük işlem hizmetlerinin bir sonucu olarak borsanın kullanımı yaygınlaşır ve akışkanlık sorunları çözülür. Müşteriler istedikleri para biriminin alım satımında sorun yaşamazlar. Bunun yanı sıra Liquiditex borsasında her hangi bir sorunlar karşılaştığınızda çok kolay bir şekilde müşteri hizmetleri ile iletişime geçerek alanında uzmanlaşmış iletişim elemanlarından yardım alarak sorununuzu kolayca çözüme kavuşturabilirsiniz.
Liquiditex ara yüzünü işlediğinizde bu piyasayı hiç bilmeyen kişilerin bile kolayca işlem yapabileceği basitlikte ve kolaylıkta hazırlanmış olduğunu göreceksiniz. Arayüz ve tasarım bir borsa için çok önemlidir. İnsanlar yapmak istedikleri işlemi kolay yoldan çözmeyi sever. Bir sorunun kolay bir çözümü varken kimse uzun yoldan gitmek istemez. Liquiditex borsası bu yönüyle piyasaya yeni yatırımcıları da çekerek piyasanın gelişimine de olumlu katkılar sunabilir. Proje hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz aşağıda paylaşacağım bağlantılardan faydalanabilirsiniz. Proje hakkında kafanızda oluşan soru işaretleri varsa tartışmak için iletişim adreslerim üzerinden bana ulaşabilirsiniz. Saygılarımla.

Bu yazı bir inceleme yazısı olup yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yatırım yapmadan önce mutlaka kendi araştırmanızı yapınız.

0 komentar:

Posting Komentar