.video-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; padding-top: 30px; height: 0; overflow: hidden; } .video-container iframe, .video-container object, .video-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

Senin, 19 Agustus 2019

Soraix Equity Token & Crypto Döviz Değişim Platformu


Soraix hakkında
Soraix, geleneksel borsaları radikal bir şekilde dönüştürerek, zincirleme teknoloji yoluyla varlıkların değişimini belirleyerek belirlenir. Bunu yaparken, halkın dijital varlık algısını olumlu yönde değiştirmeyi ve sektörde daha geniş bir adaptasyon ve istikrar sağlamayı hedefliyoruz. Soraix, hem geleneksel yatırımcılara (perakende tüccarlar, genel kamu) hem de her büyüklükteki işletmeye önemli faydalar sağlayacaktır. Geleneksel kullanıcılar, SRX Jetonlarını daha yüksek değere sahip özkaynak belirteçlerine karşı ticaret yapmalarını sağlayacak (ve eğer isterlerse, tüm kazanımları güvence altına alan Fiat Paraları için derhal satmalarını sağlayacak), türünün ilk gelir paylaşım modelimizden faydalanacaktır. ticarette). Kurumsal müşteriler, platformumuzda Hisse Senedi Belirteçleri yayınlayarak fon toplama kabiliyetine sahip olacaklar. Bunlar ve sunmayı planladığımız diğer yenilikçi çözümler hakkında daha fazla bilgi için, lütfen Beyaz Kitabımıza bakınız.
Özellikler
Yatırımcılar İçin
Perakendecilere, beklenen bir gelir paylaşımı modeli dahil olmak üzere hem basit hem de karmaşık işlem araçları ve özellikleri geniş bir yelpazede sunulacaktır.
Yatırımcılar İçin
Soraix, yatırımcıların, şirketlerin dijital hisselerini özkaynak belirteçleri şeklinde almalarını ve işlem yapmalarını sağlayacak
Teknik bilgi
SRX Jetonları
SRX belirteçleri, 1: 1 değerinde Özkaynak belirteçleri satın almak için kullanılabilir.
Hisse Senedi Belirteçleri
Hisse Senedi Belirteçleri, her hisse senedi tokeninin ihraç eden şirketin bir hissesine dahil edildiği ihraççı şirketlerin hisselerinin dijital bir versiyonu olarak görülebilir.
Erken Yatırımcı Bonusu
Erken Yatırımcı Bonusu ICO'muzun ilk iki haftasında SRX Token'i satın alarak, satın alma işleminizi size ilave bir ücret ödemeden% 10 ek SRX Jetonu ile eşleştireceğiz. Bonus, 3 ve 4. Haftalarda belirteçlerimizi satın alan yatırımcılar için% 5 olacak.
Jeton Detayları

Kayan mesaj: SRX

Dağıtım belirteci
Satış belirteci:% 60
Takım:% 20
Danışmanlar:% 5
Rezerv:% 10
Ödül ve uçak:% 5
Kabul Edilen Para Birimleri
ETH, BTC, LTC, DASH, MONERO, RIPPLE, BTC NAKİT
ek detaylar
Kategoriler: Platform
Şirket Detayları
Kayıtlı Ülke: İsviçre
Soraix Yol Haritası
“Yani önce benden soraix hakkında küçük bir açıklama”
Yazar: kensyin
Eth Adresi: 0x08204147D36cE05456A3c99242cB3781b6B6875f

0 komentar:

Posting Komentar